2008 built corsa d. Opcom won't fully connect to easytronic

User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: 2008 built corsa d. Opcom won't fully connect to easytronic

  1. #1

    Join Date
    26-08-2017
    Posts
    2

    2008 built corsa d. Opcom won't fully connect to easytronic

    Hello all, I have my sister inlaws 2008 built, 2009 registered z12xep life, runs fine (now), but the clutch fluid is as black as coal, when I connect my opcom to the car, I can read fault codes from the tcu, but that's all, no other function, it just says "ecu negative answer to block request".

    Like I say, the box works fine, but I can't get the clutch bled


    Any help would be much appreciated.

    Thanks


    Allan

  2. Remove Advertisements
    UKCorsa-D.com
    Advertisements
     

  3. #2

    Join Date
    26-08-2017
    Posts
    2
    No one have any suggestions of what might be causing this?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Similar Threads

    1. Corsa d 1.2 easytronic 2009 retrofit cruise control
      By lakis84 in forum General Chat
      Replies: 0
      Last Post: 25-09-2016, 15:47
    2. Corsa 1.2 Easytronic Idle and running problems
      By chris966 in forum General Chat
      Replies: 4
      Last Post: 05-07-2016, 20:20
    3. App Radio won't connect to Bluetooth
      By Payny_01 in forum ICE, Electrics and Lighting
      Replies: 3
      Last Post: 08-09-2014, 20:55
    4. Easytronic Reverse Light Switch
      By royconverter in forum Mechanical
      Replies: 0
      Last Post: 15-02-2012, 18:22
    5. hi i am owner of corsa d 1,2 easytronic
      By aerox high end in forum Mechanical
      Replies: 1
      Last Post: 22-12-2011, 10:01

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •